dilluns, 20 de febrer del 2012

La festa d'aniversari

El dissabte vam celebrar la festa d'aniversari del Guerau.
Al peque sembla que no li va acabar de convèncer que tanta gent envaís en seu territori, i passava de jugar tranquil a voler braços i demanar plorant anar a espais sense gent. Va ser curiós perquè quan tots els convidats van ser fora va tornar a ser el nen de sempre, es va dedicar a explorar i a investigar les noves joguines, a fer teta (que no n'havia volgut en tot el dia), a jugar, a ballar, va menjar el seu pastís d'aniversari...
De totes maneres va ser un dia molt bonic, envoltats de la família i amics que desitjaven passar el dia celebrant amb nosaltres una data tan important com el primer any del Guerau.

Us penjo unes fotos de la decoració:







10 comentaris:

  1. Caram, les mamis blogaires teniu molt de gust per les decoracions. A mi m'espera una festa d'aquí poc i la veritat és que no ho sé fer tan bé... Ara, amor hi poso, eh? :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs l'amor és l'ingredient fonamental! Segur que queda perfecte! :)

      Elimina
  2. Quina festassa, de veritat molt professional tot. M'encanta la corona del Guerau!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! De la corona penjaré la plantilla per si algú s'anima a fer-la! :)

      Elimina
  3. Hola... i felicitats!! Jo també he trobat molt xula i original la decoració. Les galetes amb el número 1, les has fet tu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola cas! Doncs si, les galetes les he fet jo. També en vaig fer unes sense ou ni llet pel peque (i sense decorar), però no vaig fer fotos! :)

      Elimina
  4. Oh que xulo Mireia!!!!! quina passada! ets una crack! per cert, la última foto són piruletes de formatge?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! :) Si, són piruletes de parmesà i emmental amb llavors de sèsam torrat. La veritat és que van ser un èxit! I facilíssimes de fer!

      Elimina
    2. Jo n'avia fet amb bosses d'aquestes de 3 formatges, però les provaré com tu dius. Si, són molt fàcils de fer i resulten un èxit!

      Elimina
  5. Quina festa més xula li vau preparar! La veritat és que quan hi ha molta gent "envaïnt" el seu espai és normal que es trobin estranys i fora de lloc i quan tot torna a la normalitat ells també... Felicitats al Guerau!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...