dilluns, 5 de març del 2012

1 any!

Vaig amb dues setmanes de retard, però es que no tinc temps!
El Guerau ha fet un gran canvi, i està en una fase de sortida cap enfora. Vol anar al parc, estar amb altres nens, probar coses noves, jugar al sorral,... Hem passat d'estar cap endins, a casa amb la mama fent teta i mimos, a estar cap enfora. Ara li encanta veure gent sempre i quan no l'atabalin gaire i vagi ben agafadet de la mama o el papa.

El tema del caminar està totalment consolidat i hi ha dies que per casa ja ni gateja. Quan està en un entorn no conegut normalment ens demana que li donguem la mà, però per terra ja no hi va gaire. Inclús puja i baixa graons petits sense agafar-se enlloc. I ara que ha assolit aquest repte, porta unes setmanes centrat en el llenguatge. Diu algunes paraules, fa alguns sons... i sobretot imita molt! A vegades sembla que faci befa perquè si fem un esternut, ell n'imita el so i s'hi pot passar una estona mentre ens mira i riu!

De dents en té 4 i sembla que n'hi estan sortint dues més. Fa dies que es desperta molt sovint a la nit per fer pit i es queixa de les dentetes, o sigui que deuen estar al caure!

El dormir és un tema extrany, ja que a la nit l'adormo i marxo de l'habitació i ara aguanta fins i tot 3 i 4 hores abans no em demana. Però a la migdiada hi he de ser, no puc marxar perquè em reclama a la que poso el peu fora del llit! I per tant o llegeixo o dormo (ultimament aquesta opció ha guanyat la batalla a la lectura...).

Els seus jocs preferits són: jugar a cuinetes (remenar i remenar), jugar a dormir, els encaixables, el sorral, jugar a posar cigrons dins una ampolla i després posar el tap, la seva capsa d'instruments musicals i arrossegar el tractor verd de l'Imaginarium. També li encanten les titelles de mà i mirar contes, sobretot els d'animals (i que li fem els sons de cada un i fer-los ell). 

O sigui que estem distrets! :)

Feliç aniversari, príncep!

5 comentaris:

  1. Moltes felicitats guapa. Jo també noto un canvi ara i tampoc tinc gaire temps, he de tenir mil ulls tot el dia. El Guerau està guapíssim amb la seva corona, hihihi

    ResponElimina
  2. Per molts anys família!!!!!!! i sobretot a en Guerau!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...