dimarts, 9 d’abril del 2013

Dilemes i aspiracions laborals


Últimament el Guerau té alguns dilemes:

- Mama, ha sortit el sol! On ha anat la lluna? (aquesta té la doble vessant, ja que quan surt la lluna pregunta pel sol). Aquesta pregunta és quasi diària!

- La pluja no es menja la magdalena! No li agrada? (mentre esmicola una magdalena amb la mà allargada a la finestra)

Mama, tu no tens penis! El papa i el Guerau si que tenen... la mama no! On és? (gran descobriment el que va fer l'altre dia mentre jo em dutxava!)

- Vull veure el cul, no pot el Guerau!  (mentre fa voltes sobre si mateix, que maco que estava!)



En quan a les aspiracions laborals, ara porta uns dies que treballa molt: puja a la seva moto i de tan en tan baixa, fa uns sorolls, s'ajup i torna a pujar a la moto. Si li preguntem què fa diu que treballa. L'altre dia li vam preguntar quina feina feia i ens diu: recullo caques de gos. Ha trobat una feina ben entretinguda! Suposo que tot vé del llibre de les màquines, on hi ha una moto per aspirar caques de gos...


En fi, que estem ben distrets! És fascinant les ganes de conèixer, descobrir, inventar! 

2 comentaris:

  1. Que simpàtic! Apa que estem ben entretingudes, eh? Jaja!

    Nosaltres riem molt amb les aventures de l'Andreu i el seu jefe (aquest jefe al que li passa de tot encara dura) i les excursions amb els seus fills perquè el meu fill està separat i té uns quants de fills... Fixa't, als 33 i ja sóc àvia tu :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha, quina vida més intensa té l'Andreu! La imaginació dels nens és fascinant...es munten ells sols unes històries que ni el millor guionista de sèries televisives!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...