divendres, 5 d’abril del 2013

Els llibres de les estacions


Uns llibres que li encanten al Guerau són els diferents llibres de les estacions de Susanne Berner.
El primer que vam descobrir va ser el de l'estiu, que el vam agafar del bibliobús.  I després vam anar agafant els altres, el de la tardor i el de l'hivern. I ara ja hem estrenat el de la primavera, perquè els Reis ens van dur a casa tota la col·lecció!
 



El que més ens agrada és que molts dels personatges surten a tots els llibres, i pots anar seguint el que els va passant. Els paisatges i entorns són sempre els mateixos, adaptats a l'estació corresponent, i van canviant a mesura que passen les estacions. 

Al llarg de les pàgines els personatges evolucionen fins a crear una història i algunes de les històries segueixen al llarg de varis llibres. 
Per exemple, ara a la primavera el Sr. que corre, cau a terra i es trenca els pantalons. A la següent pàgina una senyora el cura i després l'acompanya a comprar-se uns pantalons nous.... i la història d'amor continua al llibre de l'estiu!
El Guerau es coneix ja molts dels personatges i situacions perquè els hem anat seguint: la nena que sempre llegeix, les monges, les obres de la guarderia, el lloro Nicolàs... 

Us deixo unes fotos del llibre de la primavera, que és el que tenim ara a l'abast (perdoneu la qualitat de les fotos...això de fotografiar llibres no és fàcil i no sé com eliminar el flash de les fotos, i sense flash no em queden bé.... en fi...):






2 comentaris:

  1. Semblen intetessants. Això que siguin els mateixos paisatges en diferents moments de l'any m'agrada i això que les històries continuin de llibre a llibre també. En prenem nota!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A nosaltres ens agraden molt! I també hi ha els de la nit i el dia,amb els mateixos personatges i paisatges, tot i que no els he vist però suposo que seran xulos com els de les estacions (però els trobo més difícil de contextualitzar a casa)

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...