dilluns, 29 de desembre del 2014

Retorn al món 2.0

Aquests darrers mesos he estat bastant absent a les xarxes socials i al bloc. Sincerament no he trobat a faltar aquest raconet, tot i que sovint pensava en la gent amb la qual he après un munt de coses durant el temps de bloc actiu.
Aquest temps de desconnexió ha servit per posar en ordre coses i mirar de reestructurar el meu temps, escàs. I si, ara torno a tenir ganes de bloc, de món virtual i d'aprenentatge. 

El Guerau creix a una velocitat vertiginosa i cada dia és un aprenentatge nou. Últimament està molt pendent del seu pare i de mi, diu que vol estar tot el dia amb nosaltres i fa un mes que deixar-lo a l'escola és un drama. I això que va començar ben feliç i content! Suposo que, com tot, són etapes i ja passarà... però com que últimament fa moltes reflexions complexes no puc arribar a saber del cert què li passa pel cap. I ho parlem, en fem contes, hi juguem... però la resposta sempre és: "m'agrada l'escola però prefereixo estar amb vosaltres". 


Aquests dies de Nadal està pletòric i feliç perquè estem amb ell tot el dia. Viu la màgia del Nadal intensament i nosaltres creem mil històries per ell. El dia de Nadal vam trobar el menjador ple de petjades del Pare Noël i palla dels rens! El primer que explica a tothom quan li pregunten pel Nadal és que vam tenir molta feinada a netejar el menjador! 

Ara està immers en el tema Reis. Ja us aniré explicant!



2 comentaris:

  1. Quina alegria llegir-te de nou! Ssembla que hi ha una època de sequera en els blocs jeje! Això de les petjades m'ha semblat molt bona idea, segur que va quedar ben parat el petit.

    Bones festes!

    ResponElimina
  2. M'alegra que trobis temps per a continuar! Bon any nou i ens "llegim"! Una abraçada

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...